PRIVAATSUS POLIITIKA

Kes me oleme

Meie veebisait: https://minutoas.ee.

Milliseid isikuandmeid me kogume ja miks me neid kogume

See privaatsuseeskiri kirjeldab, kuidas teie isikuandmeid kogutakse, kasutatakse ja edastatakse, kui külastate https://minutoas.ee veebisaiti või teete ostu. Minutoasi veebipoe kasutamisel kogutakse teie isiklikke andmeid toodete ostmiseks või meie uudiskirja tellimiseks. Teie isiklikku teavet hoitakse konfidentsiaalsena. Milliseid isikuandmeid töödeldakse − nimi, telefoninumber ja e-posti aadress; − kauba kohaletoimetamise aadress; − pangakonto number; − kaupade ja teenuste maksumus ja maksetega seotud andmed (ostuajalugu); − klienditoe andmed.

Mis eesmärkidel töödeldakse isikuandmeid?

Isikuandmeid kasutatakse kliendi tellimuste haldamiseks ja kauba kohaletoimetamiseks. Ostuajaloo andmeid (ostu kuupäev, kaup, kogus, kliendi andmed) kasutatakse ostetud kaupade ja teenuste ülevaate koostamiseks ning kliendieelistuste analüüsimiseks. Pangakonto numbrit kasutatakse kliendile maksete tagastamiseks. Isikuandmeid nagu e-post, telefoni nr, kliendi nimi, töödeldakse selleks, et lahendada kaupade ja teenuste osutamise seonduvaid küsimusi (klienditugi). Veebipoe kasutaja IP-aadressi või teisi võrguidentifikaatoreid töödeldakse veebipoe kui infoühiskonna teenuse osutamiseks ning veebikasutusstatistika tegemiseks.


Vastuvõtjad, kellele isikuandmeid edastatakse

Vastuvõtjad, kellele isikuandmed edastatakse Isikuandmed edastatakse veebipoe klienditoele ostude ja ostuajaloo haldamiseks ja kliendiprobleemide lahendamiseks. Nimi, telefoninumber ja e-posti aadress edastatakse kliendi poolt valitud transporditeenuse pakkujale. Kui tegemist on kulleriga kohale toimetatava kaubaga, siis edastatakse lisaks kontaktandmetele ka kliendi aadress. Kui veebipoe raamatupidamine toimub teenusepakkuja poolt, siis edastatakse isikuandmed teenusepakkujale raamatupidamistoimingute tegemiseks. Isikuandmeid võidakse edastada infotehnoloogia teenuste pakkujatele, kui see on vajalik veebipoe funktsionaalsuse või andmemajutuse tagamiseks.

Turvalisus ja juurdepääs andmetele

Isikuandmeid hoitakse serverites, mis asuvad Euroopa Liidu liikmesriigi või Euroopa Liidu majanduspiirkonnaga liitunud riikide territooriumil. Andmeid võidakse edastada riikidesse, mille andmekaitse taset on Euroopa Komisjon hinnanud piisavaks ning USA ettevõtetele, kes on liitund andmekaitse kilbi (Privacy Shield) raamistikuga. Juurdepääs isikuandmetele on veebipoe töötajatel, kes saavad isikuandmetega tutvuda selleks, et lahendada veebipoe kasutamisega seonduvaid tehnilisi küsimusi ning osutada klienditoe teenust. Veebipood rakendab asjakohaseid füüsilisi, organisatsioonilisi ja infotehnilisi turvameetmeid, et kaitsta isikuandmeid juhusliku või ebaseadusliku hävitamise, kaotsimineku, muutmise või loata juurdepääsu ja avalikustamise eest. Isikuandmete edastamine veebipoe volitatud töötlejatele (nt transporditeenuse pakkuja ja andmemajutus) toimub veebipoe ja volitatud töötlejatega sõlmitud lepingute alusel. Volitatud töötlejaid on kohustatud tagama isikuandmete töötlemisel asjakohased kaitsemeetmed.

Juurdepääs isikuandmetele ja nende parandamine

Isikuandmetega tutvumine ja parandamine Isikuandmetega saab tutvuda ja teha parandusi veebipoe kasutajaprofiilis. Kui ost on sooritatud ilma kasutajakontota, siis saab tutvuda isikuandmetega klinditoe vahendusel.

Nõusoleku tagasivõtmine

Kui isikuandmete töötlemine toimub kliendi nõusoleku alusel, on kliendil õigus nõusolek tagasi võtta, teatades tugiteenusest e-postiga.

Säilitamine

Veebipoe kliendikonto sulgemisel kustutatakse isikuandmed, va juhul kui selliseid andmeid on vaja säilitada raamatupidamise jaoks või tarbijavaidluste lahendamiseks. Kui veebipoes on ost sooritatud ilma kliendikontota, siis säilitatakse ostuajalugu kolm aastat. Maksetega ja tarbijavaidlustega seotud vaidluste korral säilitatakse isikuandmed kuni nõude täitmiseni või aegumistähtaja lõpuni. Raamatupidamise jaoks vajalikud isikuandmed säilitatakse seitse aastat.

Kommentaarid

Kui külastate seda saiti, kogume automaatselt teie seadme kohta teatud teavet, sealhulgas teavet teie veebibrauseri, IP-aadressi, ajavööndi ja mõne teie seadmesse installitud küpsise kohta. Lisaks kogume seda saiti sirvides teavet üksikute sirvitud veebilehtede või toodete kohta, millised veebisaidid või otsingupäringud on teid sellesse saiti suunanud ja teavet selle kohta, kuidas te selle saidiga suhtlete. Me nimetame seda automaatselt kogutud teavet seadme teabeks.

Kui jätate saidile kommentaare, kogume rämpsposti tuvastamiseks kommentaaride vormis kuvatavaid andmeid, samuti külastaja IP-aadressi ja brauseri kasutajaagendi stringi.

Meediumid

Piltide üleslaadimisel veebisaidile peaksite vältima manustatud asukohaandmetega piltide (EXIF GPS) üleslaadimist. Saidikülastajad saavad saidil olevatest piltidest alla laadida ja ekstraktida mis tahes asukohaandmeid.

Kontaktvormid

Kui jätate meie saidile kommentaari, saate loobuda oma nime, e-posti aadressi ja veebisaidi salvestamisest küpsistesse. See on teie mugavuse huvides, nii et te ei pea uue kommentaari jätmisel oma andmeid uuesti sisestama. Neid küpsiseid säilitatakse ühe aasta jooksul.

Kui külastate meie sisselogimislehte, määrame ajutise küpsise, et teha kindlaks, kas teie brauser võtab küpsiseid vastu. See küpsis ei sisalda isiklikke andmeid ja kustutatakse brauseri sulgemisel.

Sisselogimisel seadistame ka mitu küpsist teie sisselogimisandmete ja teie ekraanivalikute salvestamiseks. Sisselogimisküpsised kestavad kaks päeva ja ekraanivalikute küpsised kestavad aasta. Kui valite “Jäta mind meelde”, hoitakse teie sisselogimist kaks nädalat. Kui logite oma kontolt välja, kustutatakse teie sisselogimise küpsised.

Artikli redigeerimise või avaldamise korral salvestatakse teie brauserisse täiendav küpsis. See küpsis ei sisalda isiklikku teavet ja osutab lihtsalt teie muudetud artikli postituse ID-le. Tähtaeg aegub 1 päeva pärast.

Manustatud sisu teistelt saitidelt

Selle saidi artiklid võivad sisaldada manustatud sisu (näiteks videod, pildid, artiklid jne). Teiste veebisaitide manustatud sisu käitub samamoodi nagu siis, kui külastaja on teist veebisaiti külastanud.

Need veebisaidid võivad teie kohta andmeid koguda, küpsiseid kasutada, manustada täiendavaid kolmandate osapoolte jälgimisi ja jälgida teie integreeritud seoseid selle manustatud sisuga, sealhulgas jälgida manustatud sisuga suhtlemist, kui teil on konto ja olete sellele veebisaidile sisse loginud.

Analüüs

Kogutud tellimuste teavet kasutame üldiselt saidi kaudu tehtud tellimuste täitmiseks (sealhulgas teie makseteabe töötlemine, saatmise korraldamine ja arvete ja / või tellimiskinnituste esitamine). Lisaks kasutame seda teavet tellimiseks: teiega suhelda; kontrollida meie tellimusi võimaliku riski või pettuste osas; ja vastavalt teie eelistustele, mida olete meiega jaganud, pakkuda teile meie toodete või teenustega seotud teavet või reklaami.

Kellega me teie andmeid jagame

Jagame teie isikuandmeid kolmandate osapooltega, et aidata meil teie ülaltoodud isiklikke andmeid kasutada. Näiteks peame edastama telefoninumbri kullerile, kes ostab teie ostu.

Kui kaua me teie andmeid säilitame

Kommentaari jätmisel säilitatakse kommentaar ja selle metaandmed tähtajatult. See on nii, et saaksime kõik järelmeetmete kommentaarid automaatselt ära tunda ja heaks kiita, selle asemel et neid modereerimise järjekorras hoida.

Kasutajatele, kes registreeruvad meie saidil (kui neid on), salvestame ka nende poolt pakutavat isiklikku teavet oma kasutajaprofiilis. Kõik kasutajad saavad oma isiklikke andmeid igal ajal vaadata, muuta või kustutada (välja arvatud see, et nad ei saa oma kasutajanime muuta). Saidi administraatorid saavad seda teavet ka vaadata ja muuta.

Millised õigused teil on teie andmete üle

Kui teil on sellel saidil konto või olete kommenteerinud, võite taotleda eksporditud faili saamist teie valduses olevate isikuandmete kohta, sealhulgas kõik andmed, mille te meile edastate. Võite ka taotleda, et kustutaksime kõik teie isiklikud andmed. See ei kehti andmete kohta, mida peame haldus-, õiguslikel või turvalisuse huvides säilitama.

Kuhu me teie andmeid saadame

Külastajate kommentaare saab kontrollida automatiseeritud rämpsposti tuvastamise teenuse abil.

Teie õigused

Kui olete Euroopa elanik, on teil õigus pääseda juurde teie valduses olevale isiklikule teabele ja paluda teil oma isiklikku teavet parandada, värskendada või kustutada. Kui soovite seda õigust kasutada, võtke meiega ühendust alloleva kontaktteabe kaudu.

Lisaks, kui olete Euroopa elanik, juhime tähelepanu sellele, et töötleme teie teavet selleks, et täita lepinguid, mida võime teiega sõlmida (näiteks kui esitate tellimuse saidi kaudu), või muul viisil, et edendada meie ülaltoodud õigustatud ärihuve. … Lisaks pange tähele, et teie teavet edastatakse väljaspool Euroopat, sealhulgas Kanadasse ja Ameerika Ühendriikidesse.

Muutused

Võime seda privaatsuspoliitikat aeg-ajalt värskendada, et kajastada näiteks muutusi meie praktikas või muudel operatiivsetel, juriidilistel või regulatiivsetel põhjustel.

Teie andmete kustutamine

Isikliku teabe kustutamiseks võtke e-posti teel ühendust toega. Kustutamistaotlusele tuleb vastata ühe kuu jooksul ja tuleb täpsustada andmete kustutamise tähtaeg.

Millist automatiseeritud otsuste tegemist ja / või profiilide koostamist me kasutajate andmetega teeme

E-posti aadressi ja telefoninumbrit kasutatakse otseturundussõnumite saatmiseks, kui klient on selleks nõusoleku andnud. Kui klient ei soovi otseturunduskommunikatsiooni saada, valige e-kirja jaluses sobiv kontakt või võtke ühendust tugiteenusega. Kui isikuandmeid töödeldakse otseturunduse (profiilide koostamise) eesmärkidel, on kliendil õigus igal ajal oma isikuandmete, sealhulgas otseturundusega seotud profiilide esmase ja edasise töötlemise vastu, teatades tugiteenusest e-posti teel.

Vaidluste lahendamine

Isikuandmete töötlemisega seotud vaidlused lahendatakse tugiteenuse kaudu aadressil info@koduplaan.ee. Järelevalveasutus on Eesti Andmekaitse Inspektsioon (info@aki.ee).